Wilt u een ook bericht achter laten klik dan hier
Als u na het versturen van het formulier terug gaat naar het gastenboek en de pagina ververst is uw bericht geplaatst. 

31 Berichten
Aad. Van der Schoor
Voormalig machinist 1ste klas O/M

Ik wordt dit jaar 80 jaar ik vind deze site op internet,ik heb van 2957 t,/M 1963 in dienst geweest, gediend op M29 hms Goes MV,beide kruisers,de Vos visserijinspecty,kan ik mij nog in laten schrijven?

info@hrms-poolster.nl
Reunie hr.ms.poolster

Hallo oud-opvarende Hr.Ms. Poolster,

26 september 2020 is het weer zover!

Dan organiseren wij wederom een reünie voor alle oud-opvarende van de Hr. Ms Poolster. Zoek uw oud-collega’s op en breng ze op de hoogte van dit 3-jaarlijkse evenement. Hoe meer zielen, hoe mee vreugd!

De reünie gaat plaatsvinden in de Witte Raaf – Marinebasis Den Helder. In verband met de AVG-Privacy wetgeving moeten wij uiterlijk 1 september aan Bureau Beveiliging doorgeven hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven. Wees er dus op tijd bij!

Natuurlijk zit er weer een financieel plaatje aan vast, maar het goede nieuws is dat er door de Koninklijke Marine een bijdrage is toegezegd waardoor dit jaar de kosten lager uitvallen.
De KM-bijdrage is alleen voor oud-opvarenden en niet voor begeleiders/partners.
De kosten voor deelname oud opvarenden bedragen € 12,50 per persoon.

Partners/begeleiders betalen € 25,00 per persoon. Dit is inclusief koffie met gebak bij aankomst, maaltijd en bittergarnituur. Mocht blijken dat wij aan het einde van de rit een positief saldo overhouden dan komen daar nog consumptiemunten bij. Uiteraard hebben wij voor de oud-opvarenden ook nog een gadget ter herinnering.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden voor de reünie. Of ga naar de website https://www.hrms-poolster.nl/

Nog vragen?
Bellen kan met Claudia op 074-2665181 (bij voorkeur in de avonduren of het weekend) of Alain Dooms op 06-51199230 .

Wij hopen jullie in grote getale terug te zien op 26 september 2020 te zien in “De Witte Raaf” te Den Helder, en met zijn allen maken wij er wederom een leuke dag van!

Alain Dooms, Willem Tuytel en Claudia Brosens
reunieorganisatie Hr. Ms. Poolster - A 835
www.hrms-poolster.nl

Ook op FACEBOOK zijn wij actief en wel via :
- www.facebook.com/hr.ms.poolster
- www.facebook.com/groups/poolster

U ontvangt deze mail omdat u in het verleden heeft meegedaan aan één van onze activiteiten. Wenst u geen mail meer te ontvangen? Stuur ons dan een bericht door op deze mail te antwoorden.

Tom Schoemaker
Overlijdings bericht

Geachte oud collega;s Ik lees net in de stentor courant dat de Kapitein ter zee v/d technische dienst Gulian Aubin Koenelis CROMMELIN is overleden dataa 31 Mei 2019 te Gorssel er staat wij nodigenjullie uit voor de uitvart vrijdag om 12,15 i/d mometzaal crematorium de omarming voorsterallee 95 te zutphen met vr gr tom Schoemaker beter bekend als Spatoe..

Coen Leich
Machinist

Vorig jaar november voor het eerst de Reunie bezocht, geweldige ervaring.
Sobats van 50 jaar terug tegengekomen en lekkere blauwe hap gegeten.
Voor herhaling vatbaar.

Jack faber

Mijn vader(overleden 2009) was o.a. Machinist op de Hrms Dolfijn en bemanningslid tijdens de zgnm Wereldreis van zijn vakmanschap en dus ook de uwe heb ik heden ten dage nog voordeel van dus respect vooruw allen.

Vermeld ook graag dat ik na overlijden van mijn Vader(Vriend en Kameraad) de Marine heb verzocht of men zijn As wilde verstrooien op Zee aan boord Hrms Dolfijn wat men heeft gedaan bij hoge uitzondering en nadrukkelijk eenmalig.

E.e.a. mocht ook niet in De Klaar Voor Onderwater omdat men niet wilde dat er meerdere verzoeken kwamen.
Het feit dat men dit eenmalig heeft toegestaan geeft toch wel aan hoe waardevol de Maschinisten waren/zijn.

Ik had u graag de foto's laten zien maar kon deze hier niet bijvoegen. mv.gr.

Jos Dols (Saja)
Reünie ROMKM 2018

2018-11-26

Woensdag 14 november 2018 was voor mij de eerste keer dat ik een reünie heb bijgewoond van oud machinisten KM, het was gewoonweg geweldig ik heb een aantal sobats getroffen waarmee ik op Hr. Ms. Drenthe en Hr. Ms. Holland heb gevaren van ´65 tot ´70.
Dit is voor herhaling vatbaar en kijk dan ook uit naar de volgende reünie met overheerlijke rijsttafel in 2019 te Amsterdam.
Rest mij nog de complimenten te maken voor de organisatie en de verzorging van de reüniedag 2018.

Groetend Mach. Jos Dols (Saja)

Cees van Egmond
Mach.1 '63-'69

Het was weer een top-reünie op Bronbeek.THX . ; Weer ouwe maatjes ontmoet, prachtig.
Het bestuur en organisatie CHAPEAU. De terug tredende bestuursleden Victor en Cor heel veel dank zeggend voor de afgelopen jaren .
Groetjes en tot volgend jaar , mogelijk A'dam ,

uit Delft Cees van Egmond HrMsPoolster/Zeeland/van Speijk

Ab van Ommen
Reunie 201981

Het bestuur weer hartelijk bedankt voor de zoals altijd gezellige reunie.
De rijsttafel was perfect en overvloedig. Nogmaals bedankt!

Herman te Pas

Woensdag 14 november 2018 was voor mij de eerste keer dat ik de reünie heb bijgewoond en het was gewoon SUPER. Mijn hartelijke dank hiervoor.

August ( Pé , Mathu) Martherus

Ook dit keer wil ik het bestuur bedanken voor een onvergetelijke bijeenkomst (kumpulan) te Bronbeek.
De bijeenkomst was ook weer zo bijzonder door de blauwe hap die perfect was bereid. En was het leuk om mijn oude maten weer in levende lijve te hebben mogen ontmoeten en dat het met hen goed gaat. Bestuur bedankt!!