In Memoriam

Overlijden Piet Pennings
Via oud collega Cor Aarts bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van Piet Pennings.
Piet is 20 mei 2019 overleden en mocht 84 jaar worden. Piet was lid van onze vereniging en tot hij ziek werd  trouw bezoeker van de reünies. Velen onder ons zullen zich Piet herinneren als een gezellige prater met belangstelling voor anderen.
Wij zullen met eerbied aan Piet terug denken en zijn naam noemen bij de eerstkomende reünie.

Overlijden Jack Dekkers.
Van zijn vrouw Jannie ontvingen wij het droeve bericht dat op 9 april 2019 Jack Dekkers is overleden. Jack was al langere tijd ziek en heeft ondanks al zijn levenslust en wilskracht de strijd op eenenzestig jarige leeftijd moeten opgeven.
Jack is vele jaren enthousiast lid geweest van onze vereniging en was een trouw bezoeker van de reünies, wij zullen met eerbied en respect aan Jack terugdenken en zijn naam noemen bij de eerstkomende reünie.

Overlijden Joop van Ovost sr.
In het Noord Hollands Dagblad van 12 maart 2019 hebben wij bij de familieberichten gelezen dat op 10 maart 2019 LTZVK2OC b.d. J.W. van Ovost (Joop) op 93 jarige leeftijd is overleden.
Vanaf de oprichting van de vereniging is dhr. van Ovost een trouwe bezoeker geweest van de reünies en mengde zich graag met verhalen van toen onder zijn oude collega’s. Toen zijn verval van krachten zichtbaar begon te worden kwam “vader” Joop vergezeld van zijn zoon Joop toch nog de reünies bezoeken, maar helaas kwam hieraan ook een eind.
Wij zullen met eerbied aan LTZVK2OC b.d. J.W. van Ovost terug denken en zijn naam noemen bij de eerstkomende reünie.